بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
اختلاف نظر ویتکاف و پوتین درباره مناطق تحت کنترل روسیه، هشدار مجدد آمریکا در خصوص خروج از مذاکرات صلح، عدم تمایل ترامپ در جانبداری از زلنسکی و تأکید روسیه بر آمادگی برای مذاکرات مستقیم با اوکراین بدون پیش شرط، از جمله رویدادهای مهم جنگ اوکراین هستند.
در این بیانیه آمده است: «وزرای خارجه بریکس مواضع ملی خود در قبال مناقشه اوکراین را یادآوری کرده و ابراز امیدواری نمودند که تلاش های کنونی از سوی روسیه و ایالات متحده به حل وفصل صلح آمیز و پایدار این مناقشه منجر شود.»
علاوه بر این، رؤسای دستگاه های دیپلماسی بریکس خواستار ازسرگیری کنترل تسلیحات نظامی و همچنین تقویت رژیم عدم اشاعه سلاح های هسته ای شدند.
سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه نیز در آخرین روز این نشست، رویکردهای اصولی مسکو در قبال حل وفصل مناقشه اوکراین را به تفصیل برای همتایان خود تشریح نموده و یادآور شد که روسیه خواهان گفت وگویی صادقانه و برابر با هدف ایجاد توازن منافع است. وی تأکید کرد که طرف روسی به طور منظم شرکای خود در بریکس را از روند مذاکرات با واشنگتن مطلع می سازد و ابراز امیدواری کرد که در آینده نزدیک تأیید شود که مسکو و واشنگتن منافع مشترکی در این راستا دارند.
لاوروف همچنین یادآور شد که دلایل اصلی این بحران، تلاش ناتو برای گسترش به سمت شرق تا مرزهای روسیه و تمایل به جذب اوکراین به ائتلاف آتلانتیک شمالی بوده که این وضعیت تهدیدی جدی برای امنیت روسیه محسوب می شود.
در ادامه می توانید تحولات مربوط به هزار و صد و شصت و دومین (1162) روز جنگ اوکراین را دنبال بفرمایید:
******
تلاش ویتکاف برای متقاعد کردن پوتین درباره موضوع مناطق
به گزارش خبرگزاری "بلومبرگ" به نقل از منابع مطلع، استیون ویتکاف، فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا در آخرین سفر خود به مسکو، تلاش کرد ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه را متقاعد سازد تا با آتش بس در منطقه درگیری موافقت کرده و در خصوص موضوع تعلق مناطق شرقی اوکراین امتیازاتی بدهد.
طبق اطلاعات این رسانه، دیپلمات آمریکایی از رئیس جمهور روسیه درخواست کرد که از ادعای خود درباره کنترل روسیه بر مناطق زاپروژیا و خرسون و همچنین جمهوری های مردمی لوهانسک و دونتسک صرف نظر کند. نماینده رئیس جمهور ایالات متحده همچنین سعی کرده بود پوتین را متقاعد کند که روسیه باید با برقراری آتش بس کامل موافقت کند.
به نوشته "بلومبرگ"، رئیس جمهور روسیه این پیشنهاد را رد کرده و خواستار به رسمیت شناختن چهار منطقه یادشده به عنوان مناطق تحت حاکمیت روسیه شده است.
این خبرگزاری مذاکرات انجام شده را بی نتیجه توصیف کرده و افزود، برای پیشرفت در روند حل وفصل، گفتگوی مستقیم بین پوتین و ترامپ ضروری خواهد بود.
آمریکا در صورت عدم پیشرفت از مذاکرات درباره اوکراین خارج خواهد شد
تمی بروس، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در جریان نشست خبری شب گذشته خود اعلام کرد که ایالات متحده در صورت عدم پیشرفت در روند حل وفصل مناقشه اوکراین، مشارکت خود در مذاکرات را متوقف خواهد کرد.
وی با اشاره به سخنان وزیر خارجه آمریکا، مارکو روبیو، گفت: «اگر پیشرفتی حاصل نشود، ما از نقش میانجی گری در این روند صرف نظر خواهیم کرد.»
بروس افزود که روبیو اخیراً به او اطلاع داده که در حال حاضر مرحله مذاکرات مستلزم آن است که هر دو طرف روسی و اوکراینی پیشنهادهای خود را برای حل وفصل ارائه داده و بطور جدی آنها را بررسی کنند.
تاکید نبنزیا بر آمادگی روسیه برای مذاکرات مستقیم با اوکراین
واسیلی نبنزیا، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد اعلام کرد که این کشور بدون هیچ پیش شرطی برای انجام مذاکرات مستقیم با اوکراین آمادگی دارد، صرف نظر از مسئله مشروعیت ولادیمیر زلنسکی، بعنوان رئیس جمهور اوکراین.
وی شب گذشته در نشست شورای امنیت سازمان ملل گفت: «ما امیدواریم طرف اوکراینی از الگوی ما (در رعایت آتش بس در ماه مه) پیروی کند. در صورت چنین اقدامی از سوی کی یف، این اقدام «پیش درآمدی» برای آغاز مذاکرات مستقیم خواهد بود.»
نماینده دائم روسیه یادآور شد: «گفت وگوی روسیه و آمریکا همچنان ادامه دارد. قرار است بسیاری از جزئیات مربوط به خطوط کلی طرح صلح آینده مورد بحث قرار گیرد.»
این دیپلمات افزود که مقامات کی یف پیشنهادهای ایالات متحده برای حل وفصل مناقشه را به منظور پنهان کردن جنایاتی که مرتکب شده، رد می کنند. نبنزیا همچنین تأکید کرد که مشارکت نیروهای نظامی کره شمالی در عملیات آزادسازی منطقه کورسک روسیه از وجود واحدهای ارتش اوکراین که به این منطقه نفوذ کرده بودند، کاملاً با حقوق بین الملل مطابقت داشته است. به گفته وی، روسیه از جمهوری دموکراتیک خلق کره به دلیل این اقدام قدردانی می کند.
ترامپ: پوتین خواهان پایان دادن به درگیری در اوکراین است
دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده، شب گذشته اعلام کرد که باور دارد ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، تمایل دارد وضعیت پیرامون اوکراین را حل وفصل کند.
وی گفت: «فکر می کنم پوتین واقعاً می خواهد جنگ را متوقف کند.»
رئیس کاخ سفید همچنین ابراز عقیده کرد که پوتین برای او احترام قائل است و روسیه قصد ندارد «تمام اوکراین را تصرف کند». با این حال، ترامپ احتمال داد که پوتین ممکن است در موضوع دستیابی به صلح «قدری او را دچار سردرگمی کند».
ترامپ: تعامل با پوتین برایم ساده تر از زلنسکی است
رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه با مجله "آتلانتیک" اعتراف کرد که تعامل با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، برای او آسان تر از همکاری با ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین است. دونالد ترامپ گفت: «تا اینجا، تعامل با پوتین برای من آسان تر از زلنسکی بوده است.»
وی یادآور شد که روسیه یک قدرت بزرگ نظامی است زیرا دارای شمار زیادی نیرو و تجهیزات نظامی است، در حالی که اوکراین چنین ظرفیتی ندارد. به گفته ترامپ، او در تلاش است تا درگیری اوکراین را پایان دهد، اما زلنسکی خواستار تسلیحات بیشتر و تضمین های امنیتی از سوی ایالات متحده است.
ترامپ افزود: «تضمین ها؟ من حتی نمی دانم که آیا می توانیم چنین توافقی را انجام دهیم یا نه. او (زلنسکی) هر بار خواسته های بیشتری مطرح می کند، اما شما می دانید که او هیچ برگ برنده ای ندارد، چون آنچه را که در میدان می گذرد، می بینید. او هیچ کارت برنده ای در دست ندارد.»
ترامپ از جانبداری از زلنسکی خودداری کرد
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در این مصاحبه تاکید کرد که قصد ندارد جانب ولودیمیر زلنسکی را بگیرد و اذعان داشت که روابطش با رئیس جمهور اوکراین تاکنون با دشواری هایی همراه بوده است.
زمانی که خبرنگار از او پرسید تحت چه شرایطی ممکن است بگوید «می دانید چیست؟ من اکنون طرف زلنسکی را می گیرم»، ترامپ پاسخ داد: «نه لزوماً طرف زلنسکی، ولی طرف اوکراین چرا. من با زلنسکی مشکلاتی داشتم. شما اینجا دیدید، زمانی که او درست روی همین صندلی نشسته بود.»
رئیس جمهور آمریکا همچنین تأکید کرد که زلنسکی در جریان سفری که به جنجال کشیده شد و به کاخ سفید آمده بود، باید «ساکت» می ماند، اما به جای آن شروع کرد به درخواست کمک بیشتر از ایالات متحده.
تلاش ترامپ برای نجات اوکراین از فروپاشی قریب الوقوع
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا یادآور شد که در تلاش است مانع از فروپاشی سریع اوکراین شود. وی گفت: «من واقعاً می توانم بگویم که عملکردم بسیار خوب بوده، زیرا در تلاش هستم این کشور را نجات می دهم. … فکر می کنم خدمت بزرگی به اوکراین می کنم. من به این باور دارم.»
علاوه بر این، ترامپ ادامه داد که نمی تواند تضمینی برای تأمین تسلیحات برای اوکراین بدهد. با این حال، وی به وجود روش های دیگری برای اعمال فشار بر روسیه اشاره کرد. به عنوان مثال، رئیس جمهور آمریکا از «سلاح تحریم ها» و «سلاح بانکی» به عنوان ابزارهای جایگزین یاد کرد.
لاوروف: روسیه خواهان آغاز مذاکرات مستقیم با اوکراین بدون پیش شرط است
سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه شب گذشته در نشست خبری پس از پایان اجلاس وزرای خارجه کشورهای بریکس در شهر ریودوژانیروی برزیل، اعلام کرد که مسکو از آغاز مذاکرات مستقیم با اوکراین بدون هیچ پیش شرطی حمایت می کند.
وی گفت: «پیشنهادی که رئیس جمهور ولادیمیر پوتین مطرح کرد، آغاز مذاکرات مستقیم بدون پیش شرط است.»
رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه افزود که درخواست متقابل کی یف مبنی بر برقراری آتش بس 30 روزه از سوی مسکو به عنوان پیش شرط تلقی می شود و این با ایده گفت وگوی فوری مغایرت دارد.
لاوروف یادآور شد که دلیل درخواست فوری اوکراین برای آتش بس، عقب نشینی نیروهای مسلح این کشور است. به گفته او، موضع اوکراین به طور کامل تغییر کرده و به همین دلیل برای تقویت توان نظامی خود نیازمند آتش بس فوری است.
به گفته وی، رهبران اتحادیه اروپا و کایا کالاس، رئیس دستگاه دیپلماسی اتحادیه اروپا، به دلیل آگاهی از شکست اوکراین در میدان نبرد، خواهان توافق آتش بس از سوی روسیه هستند.
مشکل اروپا در آماده سازی نیروهای حافظ صلح جهت اعزام به اوکراین
به گزارش روزنامه انگلیسی "تایمز" به نقل از منابع آگاه، کشورهای اتحادیه اروپا به دلیل کمبود منابع مالی با دشواری هایی در آماده سازی نیروها برای اعزام به خاک اوکراین روبه رو هستند و این موضوع توافق مربوطه را در معرض خطر قرار داده است.
بر اساس این گزارش، زمانی که تونی راداکین، رئیس ستاد ارتش بریتانیا، از وزرای دفاع کشورهای اروپایی پرسید آیا می توانند 64 هزار نظامی را برای اعزام به اوکراین آماده کنند، آن ها پاسخ منفی دادند.
این روزنامه همچنین یادآور شده که حتی هدف 25 هزار نیروی حافظ صلح نیز برای اروپا بیش از حد بلندپروازانه به نظر می رسد.
تلاش اروپا برای متقاعد کردن کی یف به عدم پذیرش آتش بس پیشنهادی پوتین
به گزارش روزنامه "Advance"، کشورهای اروپایی در تلاش هستند تا اوکراین را متقاعد کنند که پیش از روز پیروزی، با آتش بس با روسیه موافقت نکند.
در این گزارش آمده است: «رهبران اروپایی طی روزهای آینده به طور مستمر با کی یف در تماس خواهند بود تا تحت هیچ شرایطی به مسکو امتیاز ندهد و به آن فرصت جشن گرفتن در 9 ماه مه را ندهد.»
این نشریه همچنین اعتراف کرده که طرف روسی در مقایسه با مقامات اوکراینی آمادگی بیشتری برای صلح دارد.
دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین روز گذشته اعلام کرد که پیشنهاد آتش بس به مناسبت هشتادمین سالگرد پیروزی، نشانه حسن نیت روسیه بوده و این مسئله آمادگی این کشور برای دستیابی به راه حل مسالمت آمیز در مناقشه را نشان می دهد.
تحولات اوکراین|روسیه آماده توافق است، عناصری باید مشخص شود تحولات اوکراین| ترامپ: توافق با کی یف دشوارتر است تا با مسکو تحولات اوکراین|مذاکرات روسیه و آمریکا درباره صلح جدی استوزارت خارجه روسیه: کی یف هیچ تمایلی به مذاکره یا آتش بس نشان نمی دهد
میخائیل گالوزین، معاون وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد که هیچ یک از تلاش های مسکو برای اعلام آتش بس از سوی اوکراین مورد حمایت قرار نگرفته است.
وی گفت: «هیچ یک از تلاش ها برای اعلام آتش بس در عمل از سوی رژیم کی یف حمایت نشد. این رژیم همچنان به نقض آتش بس ادامه داده است. این مسئله نشان می دهد که کی یف روی ادامه درگیری حساب باز کرده است، به ویژه آن که ممنوعیت قانونی گفت وگو با روسیه از سوی این رژیم هنوز لغو نشده است.»
وی همچنین توضیح داد که در حال حاضر تنها سطحی از تعامل بین روسیه و اوکراین در زمینه تبادل اسرای نظامی و همچنین گفت وگو بین مسئولان حقوق بشر دو کشور، ادامه دارد.
انتقاد زاخارووا از نقش مخرب آلمان در تشدید بحران اوکراین
ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد که مسکو نقش مخرب برلین در تشدید درگیری در اوکراین را بسیار منفی ارزیابی می کند.
وی این اظهارات را در واکنش به بیانیه وزارت امور خارجه آلمان بیان کرد که در آن دولت آلمان موضع منفی نسبت به آتش بس پیشنهادی در ایام عید پاک اتخاذ کرده و از روسیه خواسته تا به جای آتش بس موقت به مناسبت هشتادمین سالگرد پیروزی، با آتش بس دائمی موافقت کند. زاخارووا در کانال تلگرام خود نوشت: «این موضع گیری نقش مخرب آلمان در تشدید بحران اوکراین را به طور کامل ثابت می کند.»
سخنگوی وزارت خارجه همچنین افزود که اگر مقامات برلین واقعاً خواستار صلح در اوکراین باشند، باید ارسال تسلیحات به کی یف را متوقف کند.
انتهای پیام/
{{name}}
{{content}}